2012/05/31

Humble Indie Bundle V

Épp hogy kitettem a Kasszabarát játékok bejegyzésem, máris megjelent egy új lehetőség. Azok, akik lemaradtak volna az előzőről, jobb, ha tudják, hogy az istenek kegyesek voltak és megáldottak minket egy újabb csomaggal. Nevezetesen a Humble Indie Bundle V-el. Azok, akik kicsit járatosabbak a játékok, és az indie fejlesztés világában, tudják miről van szó.
Akik kevésbé, azoknak a lényeg röviden:
Fizess, amennyit akarsz alapon vehetünk magunknak egy-egy csomag játékot, amennyiben pedig többet fizetünk, mint az átlag, úgy egy különleges, bónusz játék üti markunk.
A mostani csomag újfent erősre sikeredett, így egy rövid bejegyzést mindenképp megér.
Nézzük, mit kapunk:

AMNESIA - THE DARK DESCENT


A Penumbra sorozat alkotói újradefiniálták a horror fogalmát az Amnesiával. Hihetetlen atmoszférájú First Person  akciójáték, melyben újfent a menekülésé és a borzongásé a főszerep. Ha a Penumbra tetszett, ezt imádni fogod.

PSYCHONAUTS


Aki egy kicsit is járatos a kalandjátékok világában, valószínűleg ismeri Tim Shafer urat. Akik nem azok amint kipróbálják a Psychonauts-t, rájönnek, miért betonozta be magát a játéktörténelembe a férfi.

LIMBO


A Limbo zseniális. Nincs rá jobb szó. Amilyen egyszerű platformjátéknak tűnik, olyan nagyszerű is. A hangulata pedig bármennyire is minimalistának tűnik, fenomenális. Komor, borzongató történet egy kisfiúról, aki eltűnt testvérét keresi.
Gamespot link

SUPERBROTHERS - SWORD AND SORCERY EP



Egyedi képi világgal megáldott akció kalandjáték, melyben kardunk a harcban, varázslataink pedig a különféle rejtvények megoldásában lesznek segítségünkre.
Gamespot link

A fent említett négy játék a fizess amennyit szeretnél keretén belül kapható, ma azonban igazi csemege az ötödik, melyet akkor kapunk, ha többet fizetünk, mint az átlag. Nem más, mint a nagy sikerű

BASTION



Egy csodás, szemünk láttára felépülő végső mentsvár akció-szerepjáték műfajba ültetve, mindez megspékelve a Narrátor ércelődő, cinikus megjegyzéseivel, amely végigkísér minket a játék folyamán. A zenéje pedig...
Gamespot link

MINDEZ, MENNYIÉRT?
Nem csalás, nem ámítás, ezek a zseniális játékok most potom összegért a tieid lehetnek. A jelenlegi átlagár $6.58, amelynél, ha csak egy centtel is többet fizetünk, már a Bastion is gazdagítja játékgyűjteményünk. Ehhez nem kell mást tenni, mint meglátogatni a jól ismert Humble Bundle oldalát!
Zseniális csomag, vétek lenne kihagyni! Kellemes játékot mindenkinek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése