2012/10/08

Etel kérése

Nem is olyan rég felkeresett egy Etel nevű hölgy egy ajánlattal, mely szerint kölcsönösen elhelyezünk egy-egy cikket/bejegyzést egymás oldalán, így kicsit jobb keresőeredményt, kapcsolatot, elérhetőséget biztosítva a másiknak. Magam részéről beismerem, nem vagyok egy nagy SEO szakértő, de ha ezzel segíthetek neki, hogy egy bejegyzést szánok rá, nagyon szívesen.
Következzen tehát Etel rövid "cikke", melyet megkért, hogy helyezzek el itt.

Egyre több jelét látjuk annak, hogy a közösségi hálózatokkal pénzt lehet keresni. Most nem az idei Facebook részvénykibocsátásra gondolok, azon egy jó páran jelentős összegeket buktak, hanem azokra a lehetőségekre, ahol az ismeretségi kör aktivizálásával juthatunk egy kis pénzhez. Megoldható ez anélkül is, hogy MLM-hálózatokba keverednénk és unos-untalan különböző termékeket kellene ismerőseinkre rásóznunk.Az online casino szoftverek megjelenése óta gomba módra szaporodó internetes kaszinók például komoly pénzt írnak jóvá a játékosok kaszinószámláján, ha ajánlják ismerőseiknek a kaszinót. Ez nagyon praktikus megoldás, mert a különböző bónuszok felhasználásával ingyen játszhatunk vagy jelentősen megnövelhetjük a játékra szánt pénzösszeget, így nyerési esélyeinket is.
Az ajánlja barátját kaszinó akciók lényege, hogy ha egy régebbi játékos meghívja egyik ismerősét játszani, jutalmat kap. Általában az online kaszinó honlapján, egy linken keresztül tudunk üzenni ismerősünket, az emailcímét kell a megfelelő rovatba beírni, ezután kiküldik neki a meghívót. A bónusz megszerzésének feltétele, hogy az ismerős valóban regisztráljon és be is fizessen egy bizonyos összeget kaszinóba.Az ajánlásért kapott összeg változatos, többnyire 20-50 euróra számíthatunk. Ezzel aztán néhány játékot ingyen játszhatunk.
A bejegyzés olyan fordulatot vett, amire nem számítottam. Az első üzenetben még nem gyanakodtam, a későbbiekben azonban egyre inkább világossá vált, hogy valami nincs rendben. Feltűnt a fura nyelvtan és az egyre gyakoribb hibák, ezért rákerestem Etel Szép nevére. Ez a látvány fogadott:
A linkre kattintva hamar megvilágosodtam, Etel spammer, aki már jelentős mennyiségű embert talált meg az alábbi szövegű üzenetével:
Üdvözlöm,
Etel Szep vagyok és szeretném tájékoztatni arról,hogy ********.hu honlapja hogyan érhetel jobb helyezést a Google találati oldalain.
Keresőoptimalizálási szakértőként dolgozom a SEO Hungarian -nál ésmiközben internetes kutatást végeztem egyik kollégám számára, megtaláltamaz Ön email címét, és úgy döntöttem, azonnal felveszem Önnel a kapcsolatot.
Ha felkelti érdeklődését a téma, szívesen küldök további információkatés minden olyan részletet, ami az együttműködéshez szükséges.
Köszönettel,
EtelSEOHungarian.com

Egyszóval, ha valakit megtalálna, nyugodtan jelentse spamként, ahogy én is tettem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése