2013/09/14

Nyerj Trine 2 játékot!

Mint említettem múltkorában, egy ideje az Androgeeknél is tevékenykedem, mint szerkesztő, tegnap pedig sikeresen meghirdettük első nyereményjátékunkat, amellyel egy DRM mentes Trine 2 - The Complete Story című játékot nyerhet az, aki részt vesz a játékban.

Röviden összefoglalva a lényeget:
Mivel az Androgeek a kezdetek óta azokról a publikálni vágyó emberekről szól, akik mondjuk egy blogot futtatnak, mert szeretnek írni, kipróbálnák magukat mint játék-újságíró, vagy csak simán egy-egy videótesztet készítenek, de szeretnék, ha azt több ember látná, valami hasonló jellegű játékot terveztünk.


Írj egy cikket az általad választott informatikai témában. Ez lehet játékteszt, hardverbemutató, mobil, vagy bármi egyéb, amiről úgy érzed, tudnál írni, és küld be nekünk a http://androgeek.eu/publikalok címre. A bejegyzés végére biggyeszd oda neved és email címed ( igen, a végére is, ne csak a mezőkbe, lévén biztosan meg szeretnénk kapni az elérhetőségeid, amin keresztül majd át is nyújtjuk neked a játékot ), és reméld a legjobbakat.
Természetesen bárki más is publikálhat, és máskor is publikálhatsz, ez csupán egy kis motiváció, amely 2013.09.30 éjfélig él, úgyhogy érdemes belevágni! Minden lényeges infót megtaláltok a http://androgeek.eu/publikalj-es-nyerj címen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése