2012/09/17

Lakberendezés Geek módra

Még a blog indulásakor volt egy cikk, hogy is ünneplik geekéknél a Valentin-napot. Újfent körülnézve találtam néhány tárgyat, amely egy igazi geek otthonában is megfér. Képes rovat következik :)

NAPPALI
Pihenés, kikapcsolódás, vagy akár a munka egy része is itt zajlik. Néhány eszköz, amivel feldobhatjuk.

Egy apró kávézóasztal szinte szükség. Ha azonban unod a megszokott üveglapot, fa asztalkát, ez a működő NES KÁVÉZÓASZTAL a Te tárgyad lesz. Ára ugyan kissé borsos, $3700, de ha mégis tetszene, itt beszerezheted.

Csíped a retro dolgokat? Az asztalra viszont nincs keret? Ne csüggedj, ez a 8 BITES ÓRA a barátod lesz. $24.99-ért zsákolható és tényleg eszelősen néz ki.

Nem elég egy-egy apró kütyü? Csöppenjen a látogatód egyenesen a Super Mario világába ezekkel a SUPER MARIO TAPÉTÁKKAL. Ha bejön, itt be is szerezheted, összesen 70 db érméért cserébe.

Hogy ne mindig csak a szükségesek legyenek, íme egy ALIEN FACEHUGGER PLÜSSFIGURA. $30-ért megérkezik otthonodba és még csak nem is olyan agresszív,mint eredeti társai. Itt hívhatod őket, és már mennek is a papához/mamához. (Barátnőnek nem biztos, hogy a legjobb ajándék :) )

KONYHA
Nem biztos, hogy a Geek és a konyha a legjobb barátságban vannak, de talán néhány eszközzel sikerül megkedveltetni a pizzán növekedő egyéneket. (Hülye sztereotípiák :D)

Ha már pizza, mi lehetne jobb, mint egy STAR TREK PIZZASZELETELŐ? Mindössze $30 és a miénk lehet itt rendelve. A pizzáról nekünk kell gondoskodni, és arról is, hogy Picard vagy Spock szolgálja fel.

Bár a nyárnak vége, egy-egy hűtött ital még lecsusszanhat. Hűtsd le kedvenc italod Han Soloval. A karbonitba fagyasztott Han Solo klasszikus, most jégkocka formájában tér vissza. Itt beszerezheted.
Álmos reggelekre (ami hatványozottan igaz a hétfőre), egy forró kávé tökéletes választás. "Pöttyösbögre" helyett azonban igazi fénykép mániásoknak itt egy KAMERALENCSE BÖGRE. Mindössze $15-ért a miénk is lehet, csupán ide kell kattintani.

Ki vagy doki? És hol a süti? A kettő együtt? Megoldható. Nassoló geekek egyik kedvenc eszköze lehet Doki fülkéjét ábrázoló sütis dobozka. Összességében $26-ot kóstál, és itt rendelhető is. Vagy használd az eredetit és barátkozz a gyártóval, hátha kapsz ingyen :)

HÁLÓSZOBA
Szerettek lustálkodni igaz? Egyszer annak is vége, amit talán egy megfelelő ébresztőóra kellemesebbé tehet. $40-ért egy TETRISES? Tetszik? Itt meg is veheted.

A sok digitalizált cucc mellett ne feledkezzünk meg a "hagyományos" eszközökről sem. Akad néhány könyv, képregény a polcon? Dobd fel egy PORTAL KÖNYTÁMASZTÓVAL. Odaportálni ugyan nem tudlak,de egy alternatívaként adok egy linket ezen a címen, ahol rendelheted $29.99-ért.

Valahol pihenni is kell. Íme egy kis extra a nyugodt éjszakához. DOMO KUN TAKARÓ. $25-ért rendelhető egy saját ezen a linken.

Ha már takaró van, legyen mibe aludni is. Inkább hölgyeknek, akár az Alien figura helyett is ideális ajándék lehet ez a cuki pizsi, amelyet $60-ért szerezhetünk be itt, természetesen több fajtából válogatva.

KERT
Csak mert talán ilyen is akad.

ZOMBI KERTITÖRPE, ha a klasszikus már unalmas. ~12.500Ft-ért a miénk lehet, ezen a linken.

KERTI ZOMBI, ezúttal életnagyságban, $99-ért itt rendelhető

Autóra egy apró, ám annál hatásosabb kis matrica, ezúttal a Star Wars fanoknak kedvez. $15-ért rendelhető, több típusban ezen a linken.

Nos, úgy hiszem, egyelőre ennyi. Amennyiben tetszik a cikk, vagy lenne rá igény, akár a későbbiekben is összegyűjthetek néhány hasznos, haszontalan, vagy csak simán fun cuccot. Neked esetleg valami hasonló otthon?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése