2012/12/17

WoW Böngészőből?

Na jó, kissé talán hatásvadász a cím, hiszen a WoW fizetős mibenléte miatt ez nem hiszem, hogy túl kivitelezhető lenne, de most nem is magán a konkrét játékon, hanem a játék kivitelezésén van a hangsúly. Régóta vannak böngészőben játszható játékok, az egyszerűbb flash játékoktól kezdve a bonyolultabb stratégiákon át az egész szépen kivitelezett rpgkig (főként a Bigpoint cég játékait sorolnám ide).
PC meg ugye PC, azon már megy minden, aminek ugye helyigénye is van, de hát valamit valamiért. Néhány játék, úgy vegyesen, desktopról és böngészőből:



A fejlődés gondolom szemmel látható, de mi van, ha azt mondom, hogy minden kép böngészőben játszható játékról készült? Az Earn To Die 2012 egy régebbi név felújított változata, a Forge of Empires az Inno Games böngészős stratégiai játéka, illetve a negyedik a Bigpoint Drakensang Online című játéka. Az érdekesség az első kép, ami a Runes of Magic című játék, amely alapból desktopos klienssel fut, de egy apróság segíthet ezen a problémán. Ez az apróság pedig a...

A KALYDO PLAYER
A Kalydo Player lehetővé teszi böngészőben az exe fájlok futtatását, már amennyiben integrálták a Kalydo Frameworköt. Ezek után a kód egyetlen sornyi változtatása nélkül működik böngészőben futtatható változatban a program, ami folyamatosan steameli magát. Csupán net kell neki, és ezt a kis bővítményt kell telepítenünk. Amennyiben nem szeretnénk telepíteni, automatikusan is települhet, de letölthető külön exe fájlban található installer is.

NEVEK A KALYDO MELLETT
Gondolom felmerül a kérdés, milyen programot futtathatunk a Kalydoval. Nincs min szégyenkeznie a cuccnak, hiszen nagyobb nevek is találhatóak a listán. Dolgozott vele a Gameforge, a Frogster, a Cartoon Network és a Gamigo is. És, hogy ez milyen játékokat enged? Eddig játszhatunk a fent már említett Runes of Magic-al, a Nostale-el, a Requiem online-al, vagy a Last Chaos-sal is. Eddig összesen 11 játék található a Kalydo hivatalos oldalán, de biztos vagyok benn, hogy ez a lista még bővülni fog.

HA MÁR JÁTSZANÁTOK
Nincs más hátra, hol érhetitek mindezt el. Semmi egyéb dolgotok nincs, mint ellátogatni a http://kalydo.com oldalra, és minden szükséges információt megtaláltok mind a bővítményről, mind a játszható játékokról.
Jó játékot kívánok. ^^

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése